A T E L I E R

A N D R É    N I J E N H U I S

de fotograaf

Mijn studio verschilt weinig van de traditionele fotostudio’s die in de afgelopen 150 jaar zijn ontstaan. Het is is een grote ‘zolder’ van 160m2 met flitsers, achtergronden en de mogelijkheid om stoffen op te hangen. Hoewel het daglicht door de grote ramen binnenvalt (en ook wordt gebruikt) is het voornamelijk kunstlicht waarmee ik fotografeer.

In de studio komt een grote verscheidenheid aan mensen poseren: mannen, vrouwen, jong en oud, modellen, kunstenaars, directeuren en medewerkers, familie, vrienden en passanten.

Iedereen heeft een bepaald zelfbeeld dat vooral is gebaseerd op wat je zelf ziet in de spiegel. Je hebt ook een bepaald beeld van je persoonlijkheid. Er is voor mij niets mooiers om dat in een 1/160 van een seconde te fotograferen.

Vind je het vreselijk om op de foto te gaan? Geen idee hoe je moet staan, wel of niet lachen of wat je moet doen met je armen? Plan een gratis kennismaking met mij. Ik vertel je precies hoe ik te werk ga en hoe ik ervoor zorg dat jij straks een prachtige serie foto’s van jezelf hebt.

Stuur een e-mail naar info@andrenijenhuis.com dan gaan we binnenkort aan de slag.

Alle foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd.

Ik heb mijn best gedaan om alle personen die met een portretfoto op deze website staan, toestemming te vragen om zijn/haar foto in mijn portfolio te plaatsen.
Helaas is dit in sommige gevallen niet gelukt. Als je bezwaar hebt tegen plaatsing, laat het mij dan met een e-mail weten.