A T E L I E R

A N D R É    N I J E N H U I S

fotoshoot

Fotoshoot
Je dient zelf alle informatie te verzamelen voor de shoot: plaats, datum, tijdstip, wat je mee moet nemen en dergelijke. Meestal plannen we lang van tevoren een datum. Je kunt even voor de datum contact opnemen voor meer details. Dit kan via e-mail. Het is niet de bedoeling te bellen voor een afspraak.

Fotoshoot aan huis
Een fotoshoot wordt uitsluitend in de studio aan de Coolhaven 238c te Rotterdam gedaan.

Betaling
Je krijgt voorafgaand aan de fotoshoot een factuur. Deze wordt binnen 7 dagen voldaan. Zie prijzen.

De foto’s
Als de betaling is ontvangen, ontvang je de foto’s van de shoot. Ik stuur deze naar je toe via We Transfer.

Nabewerking
De nabewerking van je foto’s duurt maximaal 5 dagen. De bestanden worden zonder watermerk en in een hoge resolutie verstuurd.

Aansprakelijkheid
Atelier André Nijenhuis stelt zich niet verantwoordelijk voor ongevallen tijdens een fotoshoot. Atelier André Nijenhuis stelt zich niet verantwoordelijk voor het leveren van minder of minder goede foto’s dan normaal door omstandigheden als (onverwachts) slecht weer of kinderen die niet op de foto willen. Atelier André Nijenhuis zal het volledige bedrag van de shoot in rekening brengen. Is je kind ziek, laat dat dan alstublieft weten, dan verplaatsen we de shoot.

Afzegging
Je dient je afspraak minimaal 1 week van tevoren af te zeggen. Bij ziekte verwacht Atelier André Nijenhuis dat je binnen 2 weken een nieuwe afspraak maakt. Neem je geen contact meer op na het maken van de afspraak, of kom je niet opdagen op het afgesproken tijdstip dan zal ik een bedrag van € 350,00 in rekening brengen. In jouw plaats had een andere shoot plaats kunnen vinden.

Kennismakingsgesprek
Na het kennismakingsgesprek voor een shoot mag ook Atelier André Nijenhuis aangeven als er geen “klik” is.

Auteursrecht
Het auteursrecht van de foto’s is van Atelier André Nijenhuis. De foto’s mogen niet zonder akkoord van Atelier André Nijenhuis commercieel gepubliceerd worden. De foto’s mogen niet worden bewerkt, bijgesneden en dergelijke.

Naamsvermelding
Als de foto’s gebruikt worden om bijvoorbeeld op social media te laten zien, moet er ten alle tijden naamsvermelding bij staan (Atelier André Nijenhuis).